38 мільярдів для ПриватБанку і відставка глави правління не пов'язані - експерта

38 мільярдів для ПриватБанку і відставка глави правління не пов'язані - експерта

Укрінформ
Докапіталізація ПриватБанку на 38,5 млрд грн і рішення про відставку голови Правління ПАТ КБ «ПриватБанк» Олександра Шлапака, про яку було заявлено одразу після докапіталізації, між собою ніяк не пов'язані.

Про це в коментарі Укрінформу сказав голова експертно-аналітичної ради Українського аналітичного центру Борис Кушнірук.

«Докапіталізація ПриватБанку (на 38,5 млрд грн - ред.) і відставка голови Правління жодним чином не пов'язані», - сказав Кушнірук.

За його словами, Шлапак був близьким до групи Коломойського, і коли постала необхідність ухвалювати рішення, які є доволі конфронтаційними з Коломойським і членами групи Коломойського по ПриватБанку, то для нього це стало доволі важко робити.

«Коли доводиться ухвалювати непрості рішення, то потрібно мати доволі жорсткий характер і приймати непопулярні рішення, а йому це не зовсім комфортно і не зовсім його», - зазначив Кушнірук.

Нагадаємо, голова Правління ПАТ КБ «ПриватБанк» Олександр Шлапак планує завершення антикризової каденції в ПриватБанку, так як виконав у повній мірі поставлені завдання щодо стабілізації ситуації в банку та проведення аудиту фінансового стану фінустанови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-