"Нібулон" отримає $100 мільйонів міжнародного кредиту

Укрінформ
Міжнародна фінансова корпорація надала компанії «Нібулон» кредит на 100 мільйонів доларів США. 

Урочисте підписання угоди про надання кредиту відбулося сьогодні на відкритті перевалочного термінала «Нібулон» у Запорізькій області у присутності Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Як зазначила голова представництва Міжнародної фінансової корпорації в Україні Олена Волошина, частина коштів надається за рахунок залучених фінансових джерел, частина - з власних коштів Міжнародної фінансової корпорації.

«Зі 100 мільйонів доларів, які ми надаємо компанії «Нібулон», 60 мільйонів - власні кошти Міжнародної фінансової корпорації, ще 40 ми залучаємо з додаткових фінансових джерел. Це довгостроковий інвестиційний проект, який дасть змогу компанії «Нібулон» завершити реконструкцію суднобудівельного і судноремонтного заводу в Миколаєві і забезпечити розвиток інфраструктури річкових перевезень», - сказала Волошина.

Як повідомлялося раніше, підписання угоди відбулося сьогодні в ході відкриття в Запорізькій області нового перевантажувального термінала для зернових і олійних культур компанії «Нібулон». У відкритті взяв участь Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні Кейс Кломпенхаувер, представники місцевої влади та бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-