Фонд гарантування продає кредити банку

Фонд гарантування продає кредити банку "Надра", у забезпеченні - торговельний центр

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами ПАТ КБ «Надра», загальна заборгованість за якими перевищила 2,72 млрд грн та у забезпеченні яких недобудований торговельно-розважальний центр.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«У забезпечення за договорами передано найбільший в країні недобудований торговельно-розважальний центр (м. Київ, вул. Велика кільцева, 1, 1а, 1в). Аукціон відбудеться 7 липня  у системі «ProZorro.Продажі». Стартова ціна реалізації - 2,50 млрд грн», - йдеться в повідомленні.

У Фонді гарантування зазначають, що одним лотом на торги виставляються права вимоги за двома кредитами, що перебувають на балансі ПАТ КБ «Надра». Компанії-позичальники ведуть господарську діяльність у сферах «будівництво» та «надання в оренду й експлуатація власного чи орендованого нерухомого майна». На початок вересня 2016 року загальна заборгованість за кредитами склала 2,72 млрд грн. При цьому у забезпечення за договорами передано майнові права на об'єкт незавершеного будівництва, а саме - багатофункціональний торговельно-розважальний комплекс з паркінгом. Заплановане розміщення 450 магазинів, зони розваг площею 22 тис. м кв. та паркінгу на 4000 авто, робить цей проект найбільшим ТРЦ у столиці. 

Крім того у заставі банку - іпотека трьох земельних ділянок, загальною площею 15,72 га, та майнові права за попередніми договорами оренди торговельних площ у ТРЦ. 

Організатор торгів - товариство з обмеженою відповідальністю «ОСБП». 

Аукціон відбудеться 7 липня. Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах - 6 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-