До ВР заходить

До ВР заходить "пакет", що виграє для України до 30 позицій у Doing Business - Нефьодов

Укрінформ
До ВР подано чотири законопроекти щодо полегшення ведення бізнесу, у разі ухвалення яких Україна може піднятися до 30 позицій у рейтингу від Світового банку Doing Business у наступні роки.

Про це розповів перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов під час прес-брифінгу 30 травня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вже заходить у Верховну Раду після фінального погодження законопроект щодо легкості ведення бізнесу, насправді це великий пакет з 4-х законопроектів. Власне, це сам закон і зміни до Бюджетного, Митного та Податкового кодексів, які спрямовані саме на суттєвий стрибок у рейтингу. Ми окремо його представляли і очікуємо, що він може сам по собі додати до 30 місць у рейтингу", - повідомив Нефьодов.

Він наголосив, що кожна позиція в рейтингу і її зміна має для України важливе значення. Адже рейтинг легкості ведення бізнесу від Ding Business є для міжнародних та вітчизняних інвесторів показником привабливості країни для бізнесу.

За словами Нефьодова, рейтинг легкості ведення бізнесу від Світового банку є також показником успішності реформ, впроваджених в Україні.

Як відомо, 31 травня експерти Світового банку припиняють врахування змін та починають опрацьовуваи дані для включення в рейтинг «Легкості ведення бізнесу - 2018».

У рейтингу Doing Business - 2017 Україна посіла 80-те місце серед 190 країн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-