П’ять мільярдів з грошей Януковича мають піти на дороги - Гройсман

П’ять мільярдів з грошей Януковича мають піти на дороги - Гройсман

Фото
Укрінформ
Кабінет міністрів запропонує направити на фінансування дорожніх робіт кошти, що надійшли від спецконфіскації цінностей та активів оточення екс-президента Януковича.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час інспекційної поїздки на Львівщину, де він ознайомився з ходом будівництва дороги Н-02 Львів – Тернопіль, повідомляє Урядовий портал.

"Цього року ми плануємо близько 30 млрд грн з усіх джерел – це втричі більше, ніж минулого року по факту виконання. Головне завдання – нормальна якість, правильні технології і контроль. Буду також пропонувати близько 5 млрд від спецконфіскації направити на фінансування доріг", – сказав глава уряду.

Гройсман підкреслив, що цього року стоїть завдання зробити максимально якісно дороги в напрямку Львів – Тернопіль – Вінниця - Умань – Одеса, адже цей коридор з’єднує західний кордон України з портами.

"Це міжнародна траса, по якій йдуть товарні потоки", - зазначив Прем'єр-міністр.

Окрім того, він нагадав, що найближчим часом уряд оголосить тендер на виконання робіт з облаштування кордону з Республікою Польща. 

"Буде оголошений тендер на нашу програму спільно з польськими колегами - на майже 2 млрд грн – по прикордонній інфраструктурі. Цього року йдеться про розробку документації, наступного року розпочнеться реалізація проекту", - сказав Прем’єр-міністр.

Фото: Владислав Мусієнко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-