Укрпошта відновила прийом

Укрпошта відновила прийом "комуналки" від киян

Укрінформ
ПАТ "Укрпошта" відновила співпрацю з київським комунальним підприємством "Головний  інформаційно-обчислювальний центр" (далі - ГІОЦ) та приймає всі комунальні платежі у м. Київ без перерви на обід.

Про це повідомляє прес-служба поштового підприємства.

"ПАТ "Укрпошта" та КП "ГІОЦ" підписали угоду про співпрацю на взаємовигідних умовах. Відтепер кияни можуть оплачувати усі комунальні послуги у відділеннях Укрпошти без комісії. Заради зручності клієнтів компанія буде приймати квитанції на оплату без перерв на обід", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у січні 2017 року «Укрпошта» тимчасово призупинила приймання комунальних платежів на рахунки ГІОЦ. Тоді в Укрпошті такий крок пояснювали тим, що винагорода від прийнятих від населення платежів, яку отримує за свої послуги Київська міська дирекція Укрпошти, не забезпечує покриття витрат дирекції на надання таких послуг та є збитковою для компанії. Укрпошта звернулася до ГІОЦ із пропозицією підняти тариф на послуги з приймання платежів, але, отримавши відмову, вирішила призупинити надання послуги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-