Прем'єр доручив спростити утримання реєстраторів розрахункових операцій

Прем'єр доручив спростити утримання реєстраторів розрахункових операцій

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив розробити пакет змін до нормативно-правових актів для спрощення системи утримання реєстраторів розрахункових операцій, що сприятиме полегшенню ведення бізнесу в Україні.

Відповідне доручення він дав першому заступнику міністра економічного розвитку і торгівлі України Максиму Нефьодову на засіданні уряду у четвер.

"Я наполягаю на тому, щоб ми розробили усі необхідні рішення для дерегуляції в розрахункових касових апаратах. Я вважаю, що це теж монопольна і корупційна складова, яку треба "розбомбити". Розраховую, що найближчим часом ми отримаємо конкретний проект документів", - наголосив він.

Гройсман зазначив, що в Україні дуже зарегульоване використання розрахункових касових апаратів - воно потребує величезного бюрократичного догляду: окремого устаткування, підключення, обслуговування. Це не сприяє нормальному веденню бізнесу в Україні, переконаний Прем’єр-міністр.

У цьому контексті Глава уряду зауважив, що нещодавно опубліковане щорічне дослідження, проведене за підтримки USAID, під час якого було опитано майже 2000 підприємців, засвідчило, що ситуація в Україні з дерегуляцією та веденням бізнесу змінюється у кращий бік. Це відбулося, у тому числі, завдячуючи діям уряду щодо скасування низки регуляцій, зазначив Прем’єр-міністр та закликав швидко продовжувати рух у цьому напрямку, що полегшуватиме ведення бізнесу в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-