Два європейські банки

Два європейські банки "модернізують" Укргазвидобування на $76 млн

Укрінформ
ПАТ «Укргазвидобування» має намір використати 76 млн дол. кредитних коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку на фінансування проекту зі збільшення видобутку з існуючих родовищ, що експлуатуються УГВ.

Про це інформує прес-служба УГВ.

«Укргазвидобування вітає попередню згоду ЄБРР та ЄІБ про можливість фінансування модернізації обладнання компанії. Кредит ЄБРР та ЄІБ допоможе оптимізувати та стабілізувати структуру витрат УГВ", - йдеться у повідомленні.

Проект, на який буде залучено 76 млн дол., складається з двох частин: розширення існуючих і будівництво нових компресорних станцій для збільшення та забезпечення стабільності виробництва і зниження експлуатаційних витрат на свердловинах, що знаходяться у власності і підпорядковані УГВ, а також збільшення парку техніки для капітального ремонту свердловин для більш швидкого й ефективного виконання ремонтних операцій та зменшення часу простою існуючих свердловин УГВ.

Як очікується, тендерні процедури для закупівлі необхідних товарів та послуг розпочнуться у третьому кварталі 2017 року.

Остаточне рішення про використання кредитної лінії буде прийняте НАК «Нафтогаз України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-