Частині киян можуть знизити тарифи на гарячу воду та опалення

Частині киян можуть знизити тарифи на гарячу воду та опалення

Укрінформ
ТОВ "Єврореконструкція" з 1 червня планує знизити тарифи на гарячу воду та опалення у межах 1,3-1,8%.

Про це йдеться у проекті постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що планується до розгляду 11 травня.

Зокрема, послуга з централізованого опалення для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії – має подешевшати на 1,8% - з 1204,18 до 1182,86 грн/Гкал.

Тепло для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії стане дешевшим на 1,3% - з 31,86 до 31,45 грн на метр квадратний за місяць протягом опалювального періоду.

Послуга з централізованого постачання гарячої води за умови підключення рушникосушильників до системи гарячого водопостачання подешевшає на 1,7% - з 71,83 до 70,62 грн за кубометр.

За умови відсутності рушникосушильників гаряча вода для абонентів Дарницької ТЕЦ коштуватиме на 1,8% менше, з 66,37 грн за кубометр вона подешевшає до 65,20 грн за кубометр.

Нагадаємо, ТОВ "Єврореконструкція" управляє Дарницькою ТЕЦ, що забезпечує тепло частині киян на лівому березі. Ще близько 70% столичних споживачів обслуговує ПАТ "Київенерго".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-