Укравтодор незадоволений роботою свого підрозділу

Укравтодор незадоволений роботою свого підрозділу

Укрінформ
В Укравтодорі незадоволені станом ремонту мосту через р. Дністер на трасі Одеса-Рені. Служба автомобільних доріг в Одеській області вже отримала понад 30 млн грн на виконання робіт, однак досі тільки розпочинає будівництво. 

Про це інформує Державне агентство автомобільних доріг України.

"На цей час Службі автомобільних доріг в Одеській області перераховано 19,6 млн грн на будівельні матеріали, необхідні для ремонту мосту, а також оплачено виконані та прийняті роботи у повному обсязі. Загалом профінансовано 31,1 млн грн", - йдеться у повідомленні.

В Укравтодорі наголошують, що попри перераховані кошти, на сьогодні виконано лише підготовчі роботи та незначний обсяг безпосередньо будівельних робіт: облаштування будівельного майданчика, перенесення комунікацій, влаштування тимчасового технологічного проїзду, демонтаж існуючого мосту. У проектних відмітках влаштовано 17 із 24 буронабивних паль – хоча відповідно до календарного графіка, затвердженого керівником Служби автомобільних доріг в Одеській області, роботи з влаштування буронабивних паль мали бути завершені у січні місяці, а у лютому – мали влаштовуватися крайні та проміжні опори.

Також незадовільним в Державному агентстві називають і стан ремонтних робіт на  дорозі Р-70 Одеса - Білгород-Дністровський - Монаші.

Очільник Укравтодору Славомір Новак доручив керівникам Служби автомобільних доріг в Одеській області завершити роботи на облаштуванні тимчасового об’їзду моста до 15 травня, а також привести до належного експлуатаційного стану автомобільну дорогу Р-70 Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші - /М-15/, до 25 травня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-