Порошенко затвердив угоду з Мальтою про уникнення подвійного оподаткування

Порошенко затвердив угоду з Мальтою про уникнення подвійного оподаткування

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко підписав Закон про ратифікацію Конвенції між урядами України і Мальти про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи.

Про це повідомляється на сайті глави держави.

"Президент Петро Порошенко підписав Закон України "Про ратифікацію Конвенції між урядом України і урядом Республіки Мальта про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протоколу до неї". Закон був прийнятий Верховною Радою 13 квітня 2017 року", - зазначається у повідомленні.

Конвенція між урядом України і урядом Республіки Мальта про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протокол до неї були вчинені 4 вересня 2013 року у Києві.

Документ є важливим кроком у напрямку розширення двосторонньої договірно-правової бази між Україною та Республікою Мальта, сприятиме поглибленню співробітництва у торговельно-економічній та інвестиційній сферах, зокрема шляхом зменшення взаємних податкових перешкод.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-