Нафтогаз приєднався до проекту ProZorro

Нафтогаз приєднався до проекту ProZorro

Укрінформ
26 квітня НАК «Нафтогаз України» та ProZorro підписали меморандум про співпрацю у новому спільному проекті Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Фонду державного майна та Transparency International Україна, який поширюється на сферу продажів державної власності.  

Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

“Прозорі аукціони дозволять продавати активи за ринковою ціною з користю для держави в цілому та конкретного держпідприємства окремо”, - зазначив у ході підписання перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.

При цьому, за словами керівника проектного офісу ProZorro Олексія Соболева, за півроку роботи проекту загальний дохід системи електронних аукціонів вже наближається до мільярда, і продовжує нарощувати темп.

"Ці кошти будуть повернуті державі і вкладникам. З початку квітня ми запустили вектор продажу державного майна, перші мільйонні лоти продали за ринковою ціною з приростом у 20%", - наголосив він.

Нагадаємо, що новий вектор ProZorro - реалізація державного майна через систему електронних аукціонів розпочав роботу 3 квітня. До проекту вже приєдналися Міністерство інфраструктури України, Донецька обласна військово-цивільна адміністрація, Маріупольська міська рада та державні компанії: Укргазвидобування, Укренерго, Енергоатом та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-