Нафтогаз звільнив голову наглядової ради Ковалів

Нафтогаз звільнив голову наглядової ради Ковалів

Укрінформ
Наглядова рада НАК Нафтогаз України на засіданні 13 квітня схвалила відставку голови ради Юлії Ковалів.

Про це повідомила прес-служба Нафтогазу.

"3 квітня 2017 року голова наглядової ради НАК "Нафтогаз України" Юлія Ковалів написала заяву про припинення своїх повноважень як члена наглядової ради Нафтогазу за власним бажанням. З 17 квітня її повноваження припиняються", - йдеться у повідомленні.

У "Нафтогазі" уточнили, що у своєму зверненні Ковалів зазначає, що кроки з реформування "Нафтогазу" та газового ринку України міжнародні партнери назвали однією з найуспішніших реформ, проведених за останні три роки.

Голова наглядової ради НАК "Нафтогаз України" також підкреслила, що успішні реформи дали змогу скоротити дефіцит державних фінансів, ринок звільнився від посередників та було прибрано основне джерело для корупції в газовому секторі.

Водночас Ковалів зазначила, що нині розглядаються різні шляхи подальшого розвитку "Нафтогазу", і консенсусу щодо продовження реформи корпоративного управління згідно з початковим планом наразі немає.

У подальшому Ковалів планує зосередитись на роботі Офісу Національної інвестиційної ради.

Юлію Ковалів було обрано на посаду члена наглядової ради "Нафтогазу" відповідно до наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 21 квітня 2016 року №725.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-