"Укроборонпром" об'єднав довкола себе 558 оборонних підприємств

Укрінформ
13 квітня ДК "Укроборонпром" підписав Меморандум про співпрацю з "Лігою оборонних підприємств".

Як зазначив очільник концерну Роман Романов, цей документ розпочне новий етап у кооперації підприємств державного та вітчизняного ОПК, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це нова сторінка в історії ОПК України. Ми переходимо наші відносини на новий рівень, щоб бути конкурентноспроможними на світовому ринку. Відтепер офіційно співпрацюватимуть 134 підприємства Концерну,  30 підприємств "Ліги" та 394 підприємства, що залучені у рамках імпортозаміщення", - заявив Романов.

За його словами, цим Меморандумом концерн включає "Лігу оборонних підприємств" до кооперації з обласними адміністраціями, виконання державного оборонного замовлення та спільні розробки новітнього озброєння.

Нагадаємо, 21 грудня 2016 р. в прес-центрі «Укрінформу» відбулося засідання-презентація «Ліги оборонних підприємств України» на тему «Потенціал приватних оборонних підприємств України. Шляхи розвитку і подолання проблем».

Серед учасників заходу були народні депутати України, керівництво РНБО України, Міноборони України, керівники приватних оборонних підприємств – учасники «Ліги», серед яких ПрАТ «НВО «ПРАКТИКА», ПАТ «ЧЕЗАРА», ХК «Укрспецтехніка», НВП «Атлон-Авіа» та ін., а також провідні профільні експерти.

Організатором заходу виступив Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-