Голова Нафтогазу чекає невдовзі хороших новин із Стокгольма

Голова Нафтогазу чекає невдовзі хороших новин із Стокгольма

Відео
Укрінформ
Голова правління «Нафтогазу України» Андрій Коболєв заявив, що остання інформація зі Стокгольмського арбітражу оптимістична для української сторони.

«Ми останнім часом отримуємо багато інформації вже від трибуналу щодо можливих термінів і результатів. Ми стаємо більш оптимістичними, ніж ми були до цього. І це все, що я можу сказати. Я надто обмежений у будь-яких інших коментарях, поки я не зможу показати остаточне рішення, а це буде найближчим часом», – сказав він в ефірі «5-го каналу».

Крім того, керівник «Нафтогазу» зазначив, що в «Газпромі» на сьогодні вже обговорюються варіанти можливого програшу.

«Газпром» публічно обговорює це питання, і вони також само найближчим часом очікують рішення. Я спостерігаю в публічному домені певну зміну риторики в напрямку того, що можуть бути і варіанти програшу, і різні варіанти. Що це означає? Я не можу сказати, але повторюся – рівень нашого оптимізму потроху зростає», – сказав Коболєв.

Як повідомляв Укрінформ, «Нафтогаз» і «Газпром» подали взаємні позови стосовно контрактівпро постачання і про транзит газу і стосовно їхнього виконання чи невиконання до Арбітражного інституту Торгової палати Стокгольма.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-