За перші місяці 2017 року зросло промвиробництво – Прем’єр

За перші місяці 2017 року зросло промвиробництво – Прем’єр

Укрінформ
За перші місяці 2017 року відбулося зростання у промисловому виробництві. 

Завдяки пріоритету на імпортозаміщення та розвиток української промисловості, замовлення державного підприємства "Житомирський бронетанковий завод" збільшилося в 2,5 рази, повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман 30 березня під час брифінгу у Житомирі.

«Ми маємо за перші декілька місяців цього року зростання всіх показників, у тому числі по промисловому виробництву в Житомирській області. Навіть це підприємство, яке ми сьогодні відвідуємо (державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод», - ред.), завдяки тому, що ми зробили чіткий пріоритет на імпортозаміщення та розвиток української промисловості, отримує замовлення в 2,5 рази більше ніж це було минулого року. Це означає, що 800 людей, які тут працюють, будуть мати роботу, нормальну зарплату, стабільність і прогнозованість свого життя», – уточнив Глава уряду.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман 30 березня перебував з робочою поїздкою у Житомирській області. Свій візит він розпочав з підприємства "Євроголд Індестріз ЛТД", що працює у Житомирі протягом 13 років і спеціалізується на виготовленні товарів побутового вжитку. Крім того, Гройсман перевірив виконання ремонтних робіт на ділянці траси Р-18, а також відвідав державне підприємство "Житомирський бронетанковий завод".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-