Westinghouse поставить на Южно-Українську АЕС обладнання на 169 мільйонів

Westinghouse поставить на Южно-Українську АЕС обладнання на 169 мільйонів

Укрінформ
ДП "НАЕК "Енергоатом" уклав зі шведською компанією Westinghouse договори на постачання обладнання для очищення парогазового середовища для ЮУАЕС на суму 169,6 млн грн.

Про це інформує прес-служба ДП "Енергоатом" за результатом підписання угоди директором ВП "Атомкомплект" Андрієм Майстренком та директором із роботи з клієнтами (ринок ВВЕР) Westinghouse Electric Sweden AB Сеппо Корхоненом. 

"НАЕК "Енергоатом" уклав із своїм стратегічним партнером - компанією Westinghouse Electric Sweden AB - договори на постачання комплектів обладнання для очищення парогазового середовища для енергоблоків №1 та №2 Южно-Української АЕС. (В комплект входять машини та апарати для фільтрування чи очищення газів, газогенератори, дистиляційні та фільтрувальні апарати, виробником обладнання є Westinghouse Electric Sweden AB)", - йдеться у повідомленні.

Підписанню договорів передували відкриті тендери на постачання зазначеного обладнання. Переможцем реверсивних аукціонів, які відбувались в електронній системі публічних закупівель ProZorro, було визнано шведську компанію з ціновою пропозицією – 169,6 млн грн (з ПДВ), мінімальна пропозиція конкурента дорівнювала 170,382 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-