Рада відмовилася розширити перелік оборонної продукції без ПДВ

Рада відмовилася розширити перелік оборонної продукції без ПДВ

Укрінформ
Народні депутати відмовились ухвалити у другому читанні законопроект № 4915-д про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування податком на додану вартість продукції оборонного призначення.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, законопроект у другому читанні підтримали лише 179 народних депутатів з мінімально необхідних 226. Також депутати не підтримали пропозицію Голови ВР направити документ на доопрацювання. Тому законопроект вважається відхиленим.

Проектом Закону передбачалося внесення змін до Податкового кодексу України, зокрема доповнення його додатковими видами продукції оборонного призначення (засоби радіоелектронної боротьби, радіоподавлення, транкінгового зв’язку, апаратура прослуховування направленої дії, радіостанції ультракороткохвильового і короткохвильового діапазону військового призначення, розвідувально-сигнальна апаратура), на які поширюється звільнення від оподаткування податком на додану вартість у разі, якщо споживачами є державні замовники з оборонного замовлення, визначені Кабінетом міністрів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-