Житло для переселенців: Ощадбанк запускає програму іпотеки

Житло для переселенців: Ощадбанк запускає програму іпотеки

Укрінформ
Ощадбанк першим з українських банків розробив іпотечну програму для вимушених переселенців.

Про це повідомляє прес-служба банку. 

"Придбати житло за спеціальними умовами можуть громадяни України, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції", - йдеться в повідомленні.

Кредит надається строком до 30 років. Відсоткова ставка становить 20% і є фіксованою протягом усього строку кредитування. Кредит можна отримати в розмірі до 90% вартості нерухомості, що виступатиме забезпеченням. В свою чергу в забезпечення за кредитом можна надати як житло, що придбаватиметься на вторинному ринку, так і іншу нерухомість, яка належить поручителю (наприклад, родичам переселенця) чи безпосередньо позичальнику. Програмою передбачено можливість дострокового погашення кредиту без будь-яких штрафних санкцій. 

Зі слів директора департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерії Малахової, Ощадбанк як соціально відповідальний банк взяв ініціативу зі створення для ВПО спеціального іпотечного продукту в свої руки. 

"Ми максимально скоротили початковий внесок до 10%, збільшили строк кредитування до 30 років. Відсоткова ставка є найменшою в іпотечній продуктовій лінійці банку. Важливо також, що вона є фіксованою на весь строк кредитування", - зазначила Малахова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-