У Фонді гарантування просять клієнтів банків-банкрутів не продавати кредити

У Фонді гарантування просять клієнтів банків-банкрутів не продавати кредити

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб застерігає клієнтів неплатоспроможних банків від співпраці з маловідомими фінансовими організаціями, які пропонують викупити залишок за їхніми кредитами з дисконтом.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"Останнім часом почастішали випадки надходження скарг від позичальників неплатоспроможних банків щодо сумнівних пропозицій зі сторони маловідомих фінансових організацій, які пропонують викупити залишок за їхніми кредитами з дисконтом", - йдеться в повідомленні.

Так, з подібними пропозиціями до позичальників АТ «Банк «Фінанси та кредит» звертаються невідомі особи, що представляються співробітниками ТОВ «Ніхтеженс Фінанс» та «Фінмарт».

У ФГВФО нагадують, що відповідно до чинного законодавства, подібні дії сторонніх організацій без відома банку кваліфікуються як «шахрайство» і тягнуть за собою передбачену законодавством відповідальність. Крім того, позичальники мають усвідомлювати, що у разі співпраці з подібними організаціями усі ризики, пов'язані з їх грошима та майном, несуть вони самі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-