ProZorro вдруге потрапила до шорт-листа World Procurement Awards 2017

ProZorro вдруге потрапила до шорт-листа World Procurement Awards 2017

Укрінформ
Міністерство економічного розвитку і торгівлі вдруге потрапило у шорт-ліст найпрестижнішої міжнародної премії в галузі закупівель World Procurement Awards 2017 за розробку системи ProZorro.

Про це повідомив у Фейсбуці перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

"Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та Система публічних електронних закупівель ProZorro знову потрапили в шорт-ліст World Procurement Awards 2017! Цього разу номінації "Публічний сектор" (ми її виграли минулого року) немає, тому ми потрапили в "Нагорода за трансформацію" та "Нагорода за крос-функціональну співпрацю"", - написав Нефьодов.

Він додав, що з цікавих державних номінантів там ще є уряд Шотландії та МОЗ Сінгапуру, а також університети Каліфорнії та Рідинга (Велика Британія).

Нефьодов відзначив важливість такої номінації, тому що це "ті самі позитивні новини про Україну і контр-пропаганда, яку нам треба генерувати".

"Це важливо для залучення інвестицій, бо найбільші компанії світу бачать, що разом з ними на сцені є Україна. Це допомагає отримувати кошти від донорів на розвиток системи. Це підтримка компоненту нашої стратегії GoGlobal - поширення ProZorro в інші країни та підтримки експорту. Це захист від постійних спроб наших хабарменів підрізати крила реформі", - підкреслив перший заступник міністра.

Як повідомляв Укрінформ, минулого року Мінекономрозвитку отримало найпрестижнішу міжнародну премію в галузі закупівель World Procurement Awards 2016 за створення і впровадження електронної системи ProZorro.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-