Рева заспокоїв:

Рева заспокоїв: "Зрівнялівки" не буде, бюджетників чекають премії і доплати

Укрінформ
У Фонді оплати праці для працівників бюджетних організацій передбачені кошти на премії і доплати, що допоможе уникнути зрівнялівки.

Про це міністр соціальної політики Андрій Рева сказав під час селекторної наради щодо підвищення рівня мінімальної зарплати з 1 січня 2017 року, повідомляють кореспондент Укрінформу.

"Керівникам організацій і закладів бюджетної сфери з метою недопущення зрівнялівки у розмірах зарплати доручається забезпечити у межах фонду оплати праці диференціацію зарплат працівників, які отримують оплату праці на рівні мінімальної зарплати за рахунок встановлення доплат, надбавок, премій залежно від складності, відповідальності та умов виконуваної роботи, кваліфікації працівника і результатів його праці», - сказав Рева.

Як повідомляв Укрінформ, 26 жовтня Прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив про наміри влади підвищити з нового року мінімальну заробітну плату вдвічі - до 3 200 грн. 3 листопада уряд на позачерговому засіданні схвалив та направив на розгляд Верховної Ради проект державного бюджету, в якому чітко прописав таке збільшення. Тоді Гройсман запевнив, що це перший крок у боротьбі з бідністю, і розрахунки є абсолютно реальними. 21 грудня парламент ухвалив головний фінансовий документ країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-