Правління ПриватБанку почало виконання своїх обов’язків – Шлапак

Правління ПриватБанку почало виконання своїх обов’язків – Шлапак

Укрінформ
Правління ПриватБанку почало виконання своїх обов’язків.

Про це на брифінгу у Дніпрі поінформував голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Закінчується час обмежень і роботи тимчасового адміністратора. Правління розпочало виконання своїх обов’язків, і завтра ми вже говоритимемо саме про завтрашній день, про майбутнє", - наголосив Шлапак.

Він відзначив, що для нього це велика відповідальність - очолити банк у такий непростий період. "Я працював уже в цьому банку і вважаю роки, проведені в ньому, найкращими у своєму житті", - зазначив Шлапак.

Він зізнався, що надзвичайно поважає колектив, який працює сьогодні в банку. І пообіцяв зробити все, щоб й надалі колектив працював у стабільній атмосфері.

За словами голови правління ПриватБанку, усі обмеження, які діяли протягом 3 днів роботи тимчасової адміністрації банку, вже зняті.

"Усі наші клієнти зможуть вже до кінця дня отримувати всі послуги, які раніше надавалися ПриватБанком: будуть розблоковані кореспондентські рахунки, відновлено нарахування відсотків, працюватиме система SWIFT (міжнародна міжбанківська система передачі інформації і здійснення платежів – ред.) у належному режимі, будуть видаватися кредити", - сказав Шлапак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-