Приватбанк вдалося стабілізувати - Шлапак

Приватбанк вдалося стабілізувати - Шлапак

Укрінформ
Приватбанк працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень.

Про це йдеться у зверненні голови правління банку Олександра Шлапака до клієнтів та співробітників банку.

"Сьогодні можна з упевненістю сказати, ми з успіхом впоралися із завданням стабілізації і збереження найбільшого українського банку, мінімізації панічних настроїв серед клієнтів банку. Приватбанк працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень", - заявив Шлапак.

Як відзначається у зверненні, держава з самого початку процесу націоналізації активно підтримала банк: "У нас є можливість оперативно поповнювати готівку в банкоматній мережі і касах банку по всій Україні. У вівторок Верховна Рада прийняла закон про додаткові гарантії вкладникам Приватбанку. І вже сьогодні цифри і статистика роботи банку говорять про те, що ситуація стабілізувалася і понадлімітна підтримка банку з боку власників і регулятора, маю надію, в майбутньому не знадобиться".

За словами Шлапака, вже у середу обсяги отримання готівки в банкоматній мережі банку повернулися до середніх по 2016 році показників трохи більше 1 млрд гривень на добу, тільки за останню добу в банку оформлено понад 2 тисячі нових депозитів, не лише гривневих.

"Електронний банк Приват24, інші зручні банківські сервіси працюють стабільно і залишаться доступними нашим клієнтам, будуть ставати тільки краще. Ми не будемо знижувати ліміти кредитування корпоративних клієнтів, а навпаки, збільшимо можливості фінансування їх за рахунок подальшого розвитку програми підтримки підприємництва КУБ", - сказав голова правління.

Він також повідомив, що система оплати праці та кадрова політика банку залишаться незмінними.

"Якщо в майбутньому виникне потреба внести  до неї зміни це буде ретельно та всебічно обговорюватись зі співробітниками", - заявив Шлапак.

Нагадаємо, ввечері 18 грудня Кабінет міністрів та Рада нацбезпеки та оборони України підтримали націоналізацію Приватбанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-