Порошенко каже, що сформувати новий менеджмент Привату допоміг ЄБРР

Порошенко каже, що сформувати новий менеджмент Привату допоміг ЄБРР

Укрінформ
Для управління ПриватБанком, який перейшов у державу власність, вже найнято нову високопрофесійну групу фахівців, до формування якої долучився, в тому числі, і Європейський банк реконструкції та розвитку.

Про це йдеться в коментарі Президента України Петра Порошенка щодо переходу ПриватБанку у власність держави, опублікованому на сайті Глави держави.

"Для управління банком уже найнято нову високопрофесійну групу фахівців, до формування якої долучився в тому числі і Європейський банк реконструкції та розвитку. Цій команді, Національному банку, Міністерству фінансів поставлено завдання забезпечити плавний перехід, стабільну роботу та обслуговування клієнтів у звичному режимі", - заявив Президент.

За його словами, передусім новий менеджмент має подбати про безперебійне обслуговування соціально чутливих клієнтів: "Маю на увазі тих, хто живе від зарплати до зарплати, хто отримує через банк пенсії, стипендії, хто переказує гроші на лікування тощо".

Глава держави наголосив, що в цілому ніхто не повинен постраждати від зміни власника.

"Рішення про перехід банку у власність та управління держави ми прийняли саме для того, щоб кожен клієнт був захищений, і жоден з них не постраждав. А гроші - щоб опинилися у більшій безпеці ніж будь-коли", - заявив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-