Мінекології презентувало стратегію поводження з відходами

Мінекології презентувало стратегію поводження з відходами

Укрінформ
У Мінекології презентували Національну стратегію поводження з відходами, яку в подальшому планують винести на обговорення громадськості.

Про це на черговому засіданні робочої групи вищого рівня з розроблення Національної стратегії поводження з відходами заявив заступник міністра екології та природних ресурсів України з питань європейської інтеграції Микола Кузьо, повідомляє кореспондент Укрінформу

«Ми завершили перший етап спільної роботи над Національною стратегією поводження з відходами. У нас є перший цілісний зведений проект цього документу для того, щоб провести національне обговорення», - сказав він.

Серед цілей стратегії: узгоджена національна політика та стратегічне планування, які дозволять спрямовувати розвиток галузі відповідно до загальновизнаних європейських принципів; забезпечення середньострокового планування, що пропонує чіткі перспективи для інвестицій, забезпечуючи рівноправне партнерство для залучення приватного сектору.

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов заявив, що «наступні кроки, які мають бути - це побудова законопроекту. Сподіваємось на допомогу донорської спільноти і консорціуму, який працює в цьому напрямку, аби напрацювати цей продукт вчасно і оперативно, і з іншої точки зору зробити його якісним, який відповідатиме європейським вимогам».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-