Енергоатом та іспанська IDOM Nuclear Services розширюють співпрацю

Енергоатом та іспанська IDOM Nuclear Services розширюють співпрацю

Укрінформ
Представники НАЕК "Енергоатом" та іспанської компанії IDOM Nuclear Services домовилися продовжувати співпрацю у напрямку пошуку перспективних напрямів для співпраці та можливого залучення досвіду IDOM NS в рамках реалізації майбутніх проектів "Енергоатома", а також укласти Меморандум про взаєморозуміння в ядерно-енергетичній галузі.

Про це інформує прес-служба "Енергоатому".

"Метою зустрічі, яка відбулася 26 жовтня 2016 року в Києві, була презентація досвіду та можливостей компанії IDOM NS в ядерно-енергетичній галузі в частині інженерних та консалтингових послуг, ознайомлення представників IDOM NS з графіком та заходами КзППБ, проектом будівництва ЦСВЯП, управлінням ресурсом та продовженням терміну експлуатації енергоблоків, заходами з підвищення потужності АЕС України", - йдеться в повідомленні.

В рамках зустрічі представники компанії IDOM NS презентували власний досвід у виконанні проектів в новому будівництві, технічному обслуговуванні, реконструкції, модернізації, виведення з експлуатації об’єктів в ядерно-енергетичній галузі та в сфері консалтингових інженерно-технічних послуг на всіх етапах життєвого циклу АЕС.

В свою чергу представники "Енергоатому" проінформували представників компанії IDOM NS про стан виконання КзППБ (проекти АСУ ТП та проекти з пожежної безпеки), стан та плани реалізації проекту ЦСВЯП, управління ресурсом та продовження терміну експлуатації енергоблоків, заходи з підвищення потужності АЕС України.

Група компаній IDOM надає інжинірингові та консалтингові послуги в низці напрямів діяльності, включаючи ядерну галузь, як на внутрішньому ринку (Іспанія), так і на міжнародному рівні (МАГАТЕ, AREVA та ін.) та спеціалізується в таких сферах як зняття ядерних установок з експлуатації, питання сейсміки, протипожежний захист, управління старінням та поводження із відпрацьованим ядерним паливом. Основними замовниками послуг компанії IDOM NS є іспанський орган ядерного регулювання (CSN) та іспанські атомні електростанції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-