Китайська компанія CNNP цікавиться українською атомною енергетикою

Китайська компанія CNNP цікавиться українською атомною енергетикою

Укрінформ
Китайськая компанія China National Nuclear Power (CNNP), що спеціалізується на інвестиціях, будівництві, експлуатації й управлінні ядерно-енергетичними проектами, виявляє професійну зацікавленість до об`єктів української атомної енергетики.

Про це інформує прес-служба ДП "НАЕК "Енергоатом".  

За інформацією "Енергоатому", представники CNNP відвідали головний офіс НАЕК "Енергоатом" та ВП Хмельницька АЕС, де, зокрема, ознайомилися зі станом конструкцій енергоблоків №3 та №4 станції.

При цьому, "Енергоатом" представив китайській компанії проект з добудови енергоблоків №3 та №4 ХАЕС. Представників CNNP було також поінформовано про баланс енергосистеми України, структуру "Енергоатома", проекти модернізації українських АЕС в контексті діючої Комплексної зведеної програми підвищення безпеки (КзППБ).

Як повідомляють в "Енергоатомі", за підсумками візиту китайської делегації перший віце-президент - технічний директор Енергоатому Олександр Шавлаков та перший заступник генерального директора CNNP пан Wu Xiujiang розглянули перспективи подальшої співпраці і домовились про розвиток взаємовигідного співробітництва на всіх етапах життєвого циклу АЕС.

Представники CNNP, у свою чергу, презентували основні напрямки діяльності компанії, стан реалізації модернізації блоків на Тяньваньській АЕС (Китайська народна республіка).

China National Nuclear Power Co., Ltd. займається інвестуванням, будівництвом, експлуатацією і управлінням ядерно-енергетичних проектів. Компанія експлуатує 12 атомних енергоблоків із встановленою потужністю 9 773 МВт. Компанія базується в Пекіні. CNNP є дочірньою компанією Китайської національної ядерної корпорації (CNNC).

Фото: Енергоатом

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-