Укренерго представило п’ятьох нових топ-менеджерів компанії

Укренерго представило п’ятьох нових топ-менеджерів компанії

Укрінформ
ДП «НЕК «Укренерго» представило п’ятьох нових менеджерів, які опікуватимуться реформуванням компанії з метою перетворення її на ефективне та динамічне підприємство.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Укренерго.

«В Укренерго працює нова команда менеджерів, яка має на меті реформувати роботу компанії та зробити її ефективною, прозорою і динамічною», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, заступником директора з інформаційних технологій призначено Вадима Горюшка. Він займатиметься усіма інноваціями, які зможуть підняти ефективність компанії за допомогою ІТ.

Директором з персоналу стала Світлана Николенко, яка здійснюватиме реформу системи управління персоналом, керівником офісу управління проектами – Володимир Кудрицький, що реформуватиме в цілому підходи компанії до управління проектами, а також займатиметься розробкою стратегії та інвестиційної політики компанії.

Андрія Немировського призначено радником директора Укренерго. Він забезпечуватиме підготовку компанії до введення нової моделі ринку електроенергії у відповідності до Третього енергетичного пакету ЄС. 

Кирило Захаров на посаді заступника директора ВП «Укренергосервіс» реформуватиме систему управління нематеріальними активами та відповідатиме за рестайлінг корпоративного брендингу компанії.

Крім того, нещодавно компанія отримала нового директора з комунікацій та міжнародного співробітництва - ним став Михайло Бно-Айріян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-