Фонд держмайна оприлюднив графік приватизації на рік

Фонд держмайна оприлюднив графік приватизації на рік

Укрінформ
Фонд державного майна України підготував буклет про державні підприємства, які Кабінет міністрів України затвердив до приватизації у 2016-2017 роках.

З буклетом, який викладено на сайті ФДМУ, можна ознайомитися українською та англійською мовами.

Як прокоментували в прес-службі Фонду держмайна, наразі Фонд працює над тим, щоб щодо кожного з цих об’єктів був інформаційний тізер, який розповість про їхні ключові соціально-економічні показники.

Подібні буклети готуються також щодо об’єктів малої приватизації окремо по кожній області. Відповідне доручення керівникам регіональних відділень Фонду держмайна дав голова Фонду Ігор Білоус.

"Ми постійно стикаємося з тим, що люди не отримують необхідної їм інформації. Дивна ситуація: бізнесмен може не знати, що сусідній об’єкт за парканом продається, та ще й за невеликі гроші. Щоб нарешті вирішити проблему та пожвавити малу приватизацію, дав доручення головам регіональних відділень проїхатися по усіх місцевих об’єктах і скласти власні каталоги – для розповсюдження їх серед мешканців регіону", – зазначив він.

Крім того, голова пообіцяв особисто долучитися до процесу інформування про об’єкти малої приватизації: приїхати хоча б до найбільших міст, провести перемовини з місцевою владою і розповісти регіональним ЗМІ про те, що продає ФДМУ і де можна знайти детальну інформацію про об’єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-