Гройсман: Україна зможе задовольняти попит завдяки трамваям власного виробництва

Гройсман: Україна зможе задовольняти попит завдяки трамваям власного виробництва

Укрінформ
У міст нарешті з'являються ресурси і попит на сучасний громадський транспорт, і цей попит можна задовольняти завдяки трамваям власного виробництва.

Про це прем’єр-міністр Володимир Гройсман написав у Facebook, коментуючи інформацію про те, що Одеська компанія «Татра-Південь» у грудні 2016 року передасть Києву на тестування новий низькопідлоговий трамвай.

«Це ще одне підтвердження того, що завдяки децентралізації на місцях починають з'являтись ресурси і попит на сучасний громадський транспорт. Особливо радує те, що цей попит ми починаємо задовольняти трамваями власного виробництва», - зазначив Гройсман.

Прем’єр переконаний, що це ще один плюс децентралізації, про який він неодноразово говорив, - кошти, які приходять на місця, запускають економічні процеси і створення нових робочих місць.

«Це і є один з ланцюжків, який дозволить нам витягнути Україну з кризи. Завдяки децентралізації та державним інвестиціям ми запускаємо капітальний ремонт країни (модернізацію інфраструктури)», - підкреслив Гройсман.

Тим самим, переконаний він, створюються і додаткові робочі місця, і піднімається якість послуг для громадян.

«А з додаткових замовлень бізнес платить більше податків, які розширюють можливості держави піднімати і соціальні стандарти. І до речі - усі згадані трамваї пристосовані, щоб можна було легко зайти мамі з коляскою чи людині з обмеженими фізичними можливостями», - додав глава уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-