Нардепи з’ясують, що за компанія виграла розробку «Юзівської»

Нардепи з’ясують, що за компанія виграла розробку «Юзівської»

Укрінформ
Ситуацію навколо конкурсу для залучення інвестора з реалізації угоди про розподіл вуглеводнів з ділянки Юзівська, у якому перемогла нікому не відома компанія «Юзгаз Бі.Ві.», вивчить міжвідомча робоча група на чолі з міністром енергетики та вугільної промисловості.

Про це йдеться у наказі міністерства енергетики та вугільної промисловості, який оприлюднений на відомчому сайті.

"Утворити робочу групу з розгляду стану дотримання вимог законодавства під час проведення конкурсу 15 липня 2016 року для залучення інвестора з реалізації угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться в межах ділянки Юзівська (далі – Робоча група), у складі згідно з додатком. Робочій групі поінформувати Кабінет Міністрів України про результати до 17 жовтня 2016 року", - йдеться у повідомленні.

До складу групи входять народні депутати, у тому числі Віктор Пинзеник, Ганна Гопко, Вікторія Войцицька, Сергій Каплін. До неї включено також тимчасово виконуючого обов’язки голови Державної служби геології та надр Миколу Бояркіна, голову правління Національної акціонерної компанії «Надра України» Ярослава Климовича, представників компанії «Надра України», співробітника Служби безпеки України та ін.

Нагадаємо, конкурс із розробки ділянки "Юзівська" виграла нікому не відома компанія. У цьому зв`язку міністр енергетики Ігорь Насалик заявив, що проведення конкурсу викликає багато питань, тому остаточне рішення з цього питання прийматиме Кабінет Міністрів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-