Українських виробників кличуть на Глобальний ринок ООН

Українських виробників кличуть на Глобальний ринок ООН

Укрінформ
Продовольча організація ООН (FAO) закликала українських виробників продовольства та інших товарів та послуг долучитись до участі в програмі «Глобальний ринок ОНН» (WFP). 

Про це йдеться у прес-релізі FAO, котрий є у розпорядженні Укрінформу. 

«Закликаємо українських виробників продовольства та інших товарів та послуг стати частиною Глобального ринку ООН», - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що до участі у вищезазначеній програмі вже долучились такі українські компанії, як Державна продовольчо-зернова корпорація України, «Нібулон», Cereal Planet, «Олімп» та «Ранок». 

Як розповідають у FAO, «Всесвітня продовольча програма» передбачає надання термінової продовольчої допомоги країнам, що постраждали від стихійних лих та військових дій. 

Обсяг закупівель у 2015 році у рамках програми WFP становив 1,66 млрд дол, з яких 1,07 млрд дол. припадає на витрати на продовольство, 587 млн дол. - інші товари та послуги. 

Наразі учасниками такої програми є 97 країн, при цьому у топ-10 країн-постачальників товарів та послуг в закупівлях WFP – Ефіопія, Італія, Судан, США, Кенія, Південний Судан, ОАЄ, Афганістан, Об’єднане Королівство та Пакистан. 

Аби долучитись до участі у програмі WFP, потрібно зайти на сайт програми, до розділу Register/Login and New registrations та ввести контактні дані компанії, перелік країн ведення бізнесу та класифікацію запропонованих товарів та послуг. 

При цьому для класифікації постачальників існує акредитація першого та другого рівнів. 

Акредитація першого рівня дає право на участь у тендерах вартістю до 500 тис. дол. Для такої акредитації необхідно надати копії реєстраційних документів постачальника; також - контактні дані трьох компаній-партнерів, що можуть рекомендувати постачальника для співпраці та дані про власників та топ-менеджмент компанії-постачальника. 

Акредитація другого рівня дає постачальникові право на участь у тендерах вартістю більше 500 тис. дол., і вимагає таких підтверджень його надійності: рекомендаційні листи (англійською мовою) від трьох партнерів та фінансова звітність постачальника за останні три роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-