Деканоідзе обіцяє бізнесу всіляке сприяння

Деканоідзе обіцяє бізнесу всіляке сприяння

Укрінформ
Національна поліція України надаватиме бізнесу всіляке сприяння.

Про це голова Нацполіції Хатія Деканоідзе заявила на прес-конференції, приуроченій до підписання Меморандуму про партнерство та співробітництво між Національною поліцією України та Радою бізнес-омбудсмена, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для того, щоб країна процвітала, для того, щоб економіка процвітала - це логічно, що нам потрібно, щоб бізнес маленький і середній були вільні, і щоб правила були для всіх однакові", - сказала Деканоідзе.

Бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета висловив сподівання, що підписання цього документа сприятиме кращому взаєморозумінню між бізнесом та правоохоронцями.

"Відносини та взаєморозуміння завжди поліпшуються після підписання подібних документів. Сподіваюся, що ситуація покращиться і ми допоможемо бізнесу вирішити ті проблеми, з якими вони стикаються при співпраці з силовими структурами", - сказав Шемета. 

Він розповів, що в цілому Рада бізнес-омбудсмена отримала близько 1100 скарг від бізнесменів. У планах Ради підписати подібні меморандуми з усіма силовими структурами, адже поки що такий документ укладений лише з НАБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-