Рахунки Одеського припортового наразі не заблоковані - Фонд держмайна

Рахунки Одеського припортового наразі не заблоковані - Фонд держмайна

Укрінформ
Рахунки Одеського припортового заводу не заблоковані, адміністрація підприємства оскаржує рішення Господарського суду Одеської області про забезпечення позову.

Про це повідомила у вівторок прес-служба Фонду держмайна України. 

"Рахунки ОПЗ (станом на 6 вересня. - Ред.) не заблоковані. Хоча справді 28 серпня 2016 року без участі сторін Господарський суд Одеської області задовольнив клопотання ТОВ ГК "Укргаз" про накладення арешту на грошові кошти, які знаходяться на всіх розрахункових рахунках ПАТ "ОПЗ", - йдеться в повідомленні.

Про рішення суду завод дізнався сьогодні, 6 вересня, отримавши ухвалу поштою.

"На даний момент рішення суду не було передано до виконання, рахунки заводу не заблоковані. Тим часом ОПЗ готує оскарження рішення суду про забезпечення позову", - підсумували в ФДМУ.

Раніше повідомлялося, що Господарський суд Одеської області на забезпечення клопотання ТОВ ГК "Укргаз" наклав арешт на грошові кошти, що знаходяться на всіх розрахункових рахунках Одеського припортового заводу.

Відповідна судова ухвала оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

"Клопотання товариства з обмеженою відповідальністю ГК "УКРГАЗ" про вжиття заходів до забезпечення позову підлягає задоволенню, а поданий позов слід забезпечити шляхом накладення арешту на грошові кошти, що знаходяться на всіх розрахункових рахунках публічного акціонерного товариства "Одеський припортовий завод" в межах заявлених позовних вимог у розмірі 109 374 013,04 грн”, - йдеться в ухвалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-