Екс-голова Єврокомісії увійшов до керівництва Goldman Sachs

Екс-голова Єврокомісії увійшов до керівництва Goldman Sachs

Укрінформ
Колишній президент Європейської комісії Жозе Мануел Баррозу приєднався до Goldman Sachs як невиконавчий голова міжнародного бізнесу і став радником групи.

Про це повідомляє Reuters

"Хосе Мануел Баррозу привносить купу ідей і досвіду в Goldman Sachs, в тому числі глибоке розуміння Європи", - сказали Майкл Шервуд і Річард Нодд, які спільно очолюють міжнародний бізнес групи.

"Ми розраховуємо на співпрацю з ним, оскільки ми продовжуємо допомагати нашим клієнтам орієнтуватися в складному і невизначеному економічному та ринковому середовищі", - додали вони.

Баррозу займав пост президента ЄК з 2004 по 2014 рік, а до цього був прем'єр-міністром Португалії з 2002 по 2004 рік. Він був уперше обраний у парламент Португалії в 1985 році і займав різні посади в тому числі був державним секретарем з питань внутрішніх справ, державним секретарем у закордонних справах, а також міністром закордонних справ.

Goldman Sachs - одна з найбільших інвестиційних компаній у США та світі. Заснована 1869 року зі штаб-квартирою на Манхеттені в Нью-Йорку. 

Є фінансовим консультантом багатьох важливих компаній, урядів країн та багатих сімейств. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-