Здорожчання холодної води нацкомісія ще не розглядала

Здорожчання холодної води нацкомісія ще не розглядала

Укрінформ
НКРЕКП не розглянула підвищення тарифів на холодну воду, натомість затвердила формування роздрібних тарифів на електроенергію

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на засіданні у понеділок, 13 червня, не розглянула проект постанови «Про внесення змін до постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення», як це було оголошено минулого тижня.

Про це стало відомо під час засідання регулятора, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Разом з тим, у ході засідання було прийнято постанову комісії «Про затвердження Порядку ринкового формування роздрібних тарифів на електричну енергію, що відпускається споживачам».

Як повідомлялося, схвалення проекту постанови «Про внесення змін до постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення», якою мали б підвищитися тарифи на холодну воду та водовідведення, планувалася до розгляду на засіданні 10 червня 2016 року, яке було перенесене на 13 червня. 

У НКРЕКП заявили, середнє зростання тарифів на водопостачання (холодну воду) в зв'язку з ростом тарифів на електроенергію може досягнути 15%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-