США дадуть $5,6 мільйона на просування українського експорту

США дадуть $5,6 мільйона на просування українського експорту

Укрінформ
Уряд США у 2016 році надасть 5,6 млн доларів на просування експорту товарів з України.

Про це під час брифінгу в Києві повідомила президент фонду Western NIS Enterprise Fund Ярослава Джонсон, передає кореспондент Укрінформу.

"Бюджет на такі заходи становитиме 5,6 млн дол", - сказала Джонсон.

При цьому, за словами присутньої на брифінгу заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Наталії Микольської, у рамках співпраці з фондом цього року планується проведення у Канаді двох окремих заходів - економічного форуму та фешн-показу.

"Ми проведемо у цьому році канадсько-український економічний форум у Торонто, метою якого буде просування експорту товарів з України. На цьому заході ми презентуємо ті унікальні товари, які виробляються лише в Україні. Окрім цього, ми хочемо в Канаді провести фешн-показ наших модельєрів", - сказала Микольська.

Ярослава Джонсон також зазначила, що фонд, який вона представляє, вже надав допомогу на 4,4 млн дол. соціально орієнтованому бізнесу в Україні. Також організація фінансувала електронний майданчик держзакупівель ProZorro на стадії проектування цієї платформи.

"Ми горді тим, що змогли надати допомоги на 4,4 млн дол. соціально орієнтованому бізнесові в Україні. Також ми горді тим, що саме ми фінансували електронний майданчик держзакупівель ProZorro ще на стадії проектування цієї платформи", - сказала президент фонду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-