Україні дадуть $3,5 мільйона на поліпшення інвестклімату

Україні дадуть $3,5 мільйона на поліпшення інвестклімату

Укрінформ
Міжнародна фінансова корпорація (IFC), підрозділ групи Світового банку, та Державний секретаріат Швейцарії з питань економіки (SECO) виділять 3,5 млн доларів у 2016-2018 роках на фінансування нової програми поліпшення інвестиційного клімату в Україні.

Про це йдеться на сторінці Міністерства економічного розвитку і торгівлі у Facebook

"Міжнародна фінансова корпорація (IFC), підрозділ групи Світового банку, та Державний секретаріат Швейцарії з питань економіки (SECO) виділять $3,5 млн у 2016-2018 роках на фінансування нової програми поліпшення інвестиційного клімату в Україні. Програма має допомогти Україні у створенні ефективного регуляторного середовища для підприємств, зменшити витрати на здійснення підприємницької діяльності та допомогти відкрити нові ринки для українських сільськогосподарських виробників", - зазначається у повідомленні.

У МЕРТ відзначають, що йдеться про вдосконалення таких нормативних процедур, як отримання дозвільних документів, ліцензування та перевірки підприємств в усіх секторах економіки. 

"Він (проект. - Ред.) також допоможе адаптувати українське законодавство в аграрному секторі з урахуванням найкращого міжнародного досвіду. Зокрема, йдеться про правила і процедури для забезпечення безпечності харчової продукції, а також здоров'я рослин і тварин. Іншою сферою діяльності буде спрощення регулювання логістики портів та річкових перевезень задля розвитку торгівлі та експорту", - пояснюють у міністерстві.

Нагадаємо, IFC - один із провідних міжнародних інвесторів в аграрний сектор України, який підтримує проекти по всьому виробничо-збутовому ланцюгу. Попередній аналогічний проект IFC та українського уряду дав змогу українському бізнесу зекономити $159 млн на дотриманні нормативних вимог та адмініструванні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-