АМКУ перевіряє електронні торги арештованим майном

АМКУ перевіряє електронні торги арештованим майном

Укрінформ
Антимонопольний комітет України перевіряє діяльність установ та організацію електронних торгів з продажу арештованого майна на відповідність законодавству про захист економічної конкуренції.

Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

«В Антимонопольному комітеті України досліджуються питання відповідності вимогам законодавства про захист економічної конкуренції порядку визначення та діяльності установ з реалізації арештованого майна шляхом проведення електронних торгів та організації торгів з продажу на електронних майданчиках майна неплатоспроможних банків», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, метою такої перевірки є визначення стану конкурентного середовища на ринках електронних торгів.

«Відповідно до інформації учасників ринку з продажу активів банків, Фондом гарантування вкладів фізичних осіб створено привілейовані умови для державного підприємства «СЕТАМ», шляхом передачі йому на реалізацію 70% активів банків, які ліквідуються», - пояснюють в АМКУ.

У комітеті просять суб'єктів господарювання, в тому числі у потенційних учасників ринку, до 29 квітня цього року надсилати на його адресу інформацію, яка може бути використана під час дослідження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-