Банк

Банк "Хрещатик" виводять з ринку

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб запровадив тимчасову адміністрацію у ПАТ "КБ "Хрещатик".

Про це інформує прес-служба Фонду.

"На підставі постанови правління Національного банку України від 5 квітня 2016 р. № 234 "Про віднесення ПАТ "КБ "Хрещатик" до категорії неплатоспроможних" виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення від 5 квітня 2016 р. № 463 "Про запровадження тимчасової адміністрації у ПАТ "КБ "Хрещатик" та делегування повноважень тимчасового адміністратора банку", - йдеться у повідомленні.

Згідно з рішенням, розпочато процедуру виведення ПАТ "КБ "Хрещатик" з ринку шляхом запровадження в ньому тимчасової адміністрації строком на один місяць з 5 квітня до 4 травня 2016 року включно, призначено уповноважену особу Фонду та делеговано всі повноваження тимчасового адміністратора Ігорю Костенку.

Нагадаємо, правління Національного банку України прийняло постанову про віднесення банку "Хрещатик" до категорії неплатоспроможних.

У НБУ також зазначили, що 98,7% (304 тис. осіб) усіх вкладників "Хрещатика" отримають свої заощадження в повному обсязі, оскільки їх розмір не перевищує гарантованої ФГВФО суми в 200 тис. грн. Клієнти з більшими обсягами вкладів отримають їх у межах суми, гарантованої Фондом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-