Україна підписала 15 угод на оборонній виставці в Індії

Україна підписала 15 угод на оборонній виставці в Індії

Укрінформ
На Міжнародній виставці з сухопутних та військово-морських озброєнь DefExpо-2016 в Індії, Україна підписала 15 меморандумів про співпрацю.

Про це повідомляє прес-служба «Укроборонпрому».

«15 меморандумів про співпрацю - такий результат переговорів, які українська делегація провела на одній із найбільших у світі Міжнародній виставці з сухопутних та військово-морських озброєнь DefExpо-2016 (Індія)», - йдеться у повідомленні.

 Зокрема, з компанією Reliance Defence Limited підписано меморандум щодо спільної розробки багатоцільового військово-транспортного літака «Ан» на потреби індійських військово-повітряних сил та для цивільних потреб. З компанією Reliance Defence Limited фіналізовані домовленості щодо довгострокової співпраці з постачання газотурбінних установок виробництва «Зоря-Машпроект», що входить до складу ДК «Укроборонпром», для їх подальшої установки на техніку Індійських військово-морських сил.

Всього українська делегація провела 8 результативних переговорів з Міністром оборони Індії та вищим командуванням Збройних сил Індії та більш ніж 30 провідними індійськими компаніями-виробниками продукції військового та спеціального призначення.

Найбільше індійських партнерів зацікавила спільна реалізація проектів у сфері авіабудування, виробництва радарів та систем морського спостереження, модернізації морської та бронетехніки, систем ПВО, авіації, розробок головок самонаведення, спільних розробок ракет класу повітря-повітря.

Члени української делегації також розглянули низку розробок, яких потребують Збройні сили України та інші силові структури держави.

Фото: ukroboronprom.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-