Нафта Brent дешевшає на тлі рекордних запасів США

Нафта Brent дешевшає на тлі рекордних запасів США

Укрінформ
Ціни на нафту знижуються після повідомлення про рекордні запаси нафти в США.

За даними біржових торгів, ціна ф'ючерсу на нафту марки Brent 25 лютого встановилася на позначці 34,16 долара за барель, повідомляє Investing.com.

Станом на 9:15 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 34,16 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 34,38 долара за барель, що на 3 центи нижче за рівень на час закриття торгів ($34,41) напередодні.

Запаси нафти в США минулого тижня зросли на 3,5 мільйона барелів до рекордного рівня 507,6 мільйона барелів, за даними Управління енергетичної інформації, при прогнозі підвищення на 3,4 мільйона барелів.

Запаси бензину знизилися за рахунок підвищення його споживання до 9,06 мільйона барелів за добу з 8,6 мільйона місяць тому.

На ціну нафти також впливає повільне зростання світової економіки, говорять трейдери. Citibank знизив прогноз зростання цього року до 2,5 відсотка з 2,7 відсотка.

"Перспектива зростання світової економіки продовжує погіршуватися. Нарівні зі слабкістю ринків, які розвиваються, фіксується погіршення стану країн з розвинутою економікою", - написали у звіті економісти Citibank.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-