Росія повністю зупинила рух українських фур

Росія повністю зупинила рух українських фур

Укрінформ
Росія повністю призупиняє по своїй території транзит вантажних транспортних засобів, зареєстрованих в Україні.

Про це повідомляє міністерство транспорту РФ.

"У зв'язку з продовженням блокування руху російських вантажних транспортних засобів територією України з 12.00 мск 16 лютого 2016 р. на території РФ повністю призупиняється рух українських вантажних транспортних засобів, що здійснюють транзитні перевезення вантажів. Доставка вантажів на територію Республіки Казахстан відповідно до указу президента РФ від 1 січня 2006 р. № 1 буде продовжена, але перевізниками інших держав", - заявили у Мінтрансі.

Повідомляється, що до теперішнього часу органами Ространснагляду на території РФ призупинено рух 324 українських вантажних транспортних засобів. Дія цих заходів триватиме до двостороннього врегулювання ситуації.

У зв'язку з тим, що Росія 14 лютого в односторонньому порядку зупинила переміщення українських вантажівок по своїй території, Міністерство закордонних справ України направило ноту Російській Федерації з вимогою пояснити незаконні дії.

Раніше громадські активісти у багатьох областях України почали безстрокову акцію з недопущення виїзду з України у напрямку міжнародних кордонів вантажних автомобілів з номерами російської реєстрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-