Львівські активісти готують затяжну «облогу» російських фур

Львівські активісти готують затяжну «облогу» російських фур

Укрінформ
Львівські активісти обживають пости по блокуванню проїзду російських фур через західний кордон України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На блокпостах, де цілодобово чергують наші активісти, розбито намети, там облаштовано польові кухні та пункти обігріву», - розповів один із учасників блокування на трасі Київ-Чоп.

За його словами, в понеділок вантажівок із російськими номерами на під`їзді до блокпоста не помічено. Зате вчора учасники акції завернули понад 40 хур.

У свою чергу керівництво Львівської обласної ради задекларувало всебічну  підтримку активістів, які, не чекаючи офіційного рішення, самотужки почали споруджувати блокпости в багатьох областях України.

Як повідомляв Укрінформ, Російська Федерація в порушення правил і процедур Світової організації торгівлі та двосторонньої міжурядової угоди щодо автомобільних перевезень в односторонньому порядку зупинила рух українських вантажних автотранспортних засобів територією Росії. До моменту отримання пояснень від російської сторони та вирішення даного питання Україна тимчасово припиняє транзитні перевезення вантажними автомобілями, зареєстрованими в Росії, територією України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-