Демчишин обіцяє розібратися із призначенням екс-регіонала директором ДП

Демчишин обіцяє розібратися із призначенням екс-регіонала директором ДП

Укрінформ
Міністр енергетики Володимир Демчишин пообіцяв відреагувати на інформацію щодо призначеного тимчасовим виконувачем обов’язків директора ДП "Полтавське управління геофізичних робіт" Володимира Гладуна.

Про це він повідомив у телефонній розмові з журналістами програми "Схеми", спільного проекту Радіо Свобода та телеканалу "UA:Перший".

"Під час конкурсу на посаду були зібрані всі документи, і серед них не було ніяких документів щодо кримінальних справ чи правопорушень. Я проведу розслідування всередині своєї структури, щоб зрозуміти, чому ці факти не були відкриті моїми підрозділами", – сказав він.

Якщо наведені журналістами факти підтвердяться, то він перегляне це кадрове рішення.

Прес-служба Міненерго сьогодні повідомила про доручення главі відомсва зібрати у правоохоронних органах додаткову інформацію щодо Гладуна.

У міністерстві повідомили, що 21 січня спробували обрати директора для цього підприємства, але жоден із кандидатів не задовольнив вимог, тому призначили Гладуна.

"Після отримання додаткової інформації буде ухвалено остаточне кадрове рішення щодо кандидатури тимчасового виконувача обов’язків директора держпідприємства "Полтавське управління геофізичних робіт", – зазначили у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-