БПП готовий працювати з бюджетом до Нового року – нардеп

БПП готовий працювати з бюджетом до Нового року – нардеп

Укрінформ
Депутати готові працювати цього тижня та наступного, щоб ухвалити державний бюджет до нового року.

Про це заявив народний депутат від БПП Валерій Пацкан, йдеться на сайті політсили.

"Я все-таки маю сподівання, що бюджет буде ухвалений до нового року, і ми готові працювати над ним цього тижня та наступного", – зазначив він.

Водночас депутат заявив про непрофесійний підхід Кабміну до складання фінансового документа: "Треба називати речі своїми іменами: такого непрофесійного бюджету український парламент ще не бачив. Як ми можемо говорити про боротьбу з корупцією, коли на антикорупційну прокуратуру виділяється нуль, як ми можемо говорити про НАБУ, коли на нього жодної копійки не закладено?.

За словами Пацкана, сьогодні Рада фактично перебрала на себе функції уряду, готуючи зміни до головного кошторису країни. "Те, що мали зробити міністри, роблять наші депутати з різних фракцій та депутатських сил, працюючи в робочих групах і доповнюючи цей проект бюджету", – наголосив парламентарій.

У той же час, як зазначила депутат від БПП Ірина Фріз, фракція підтримає проект держбюджету тільки у випадку, якщо в ньому буде передбачено достатнє фінансування діяльності Міністерства закордонних справ.

"Наша фракція підтримає бюджет 2016 лише за умов фінансування діяльності МЗС в повному обсязі, а не на 60%", – цитує Фріз прес-служба БПП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-