Податковий кодекс переписували всю ніч - Луценко

Податковий кодекс переписували всю ніч - Луценко

Укрінформ
Керівник фракції БПП Юрій Луценко заявив, що робоча група вже напрацювала зміни до Податкового кодексу, необхідні для прийняття Державного бюджету на 2016 рік.

Про це він зазначив під час виступу з трибуни ВР, повідомляє корпеспондент Укрінформу.

"Робоча група парламенту і уряду працювала цілу ніч, буквально о 7 ранку закінчила свою роботу. Це зроблено для того, щоб уже сьогодні міг відбутися профільний комітет, а ми після обіду могли прийняти зміни до Податкового кодексу в першому читанні", - сказав він.

За його словами, у доопрацьованому варіанті законопроектів, якими вносяться зміни до чинного Податкового кодексу, збережені всі базові позиції, висловловлені представниками усіх фракцій.

"Це і збереження фінансової бази самоврядування, це і перехідний період для спецрежиму ПДВ в сільському господарстві, збереження умов для малого і середнього підприємництва, уведення прозорого порядку автоматичного проведення ПДВ для експортерів, зменшення в 2 рази навантаження на заробітну плату та ряд інших корисних новацій", - розповів Луценко про положення змін до Податкового кодексу.

Водночас він закликав народних депутатів сьогодні проголосувати ці зміни в першому читанні, аби мати змогу їх "відшліфувати" і до кінця року прийняти в другому читанні й ухвалити сам Держбюджет-2016.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-