Прем’єр: Готовий нести персональну відповідальність за пенсійну реформу

Прем’єр: Готовий нести персональну відповідальність за пенсійну реформу

Укрінформ
Уряд на чолі з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом буде тісніше працювати з Верховною Радою та переконувати нардепів не займатися популізмом, а якнайшвидше підтримати пенсійну реформу.

Про це Гройсман сказав журналістам у Лондоні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо нам заважатимуть популісти або будуть з якихось інших причин заважати, то звісно, це недержавницький підхід. Тому ми будемо говорити з усіма фракціями та просити їх підтримати. Я, як Прем’єр-міністр країни, готовий нести персональну відповідальність за впровадження цієї реформи. Я вірю в успіх та справедливість цієї реформи і вірю в те, що після цієї реформи зможу абсолютно чесно дивитися людям в очі, бо це правильне рішення", - сказав Гройсман.

Він нагадав, що проект пенсійної реформи уже перебуває на розгляді у Верховній Раді, а уряд працює з приводу цього питання із депутатським корпусом.

Читайте також: Посли країн G7 закликають Раду ухвалити пенсійну реформу до канікул

"Я підкреслюю, що це збалансований і справедливий законопроект. Я розумію, що його будуть критикувати, тому що до нас ніхто цим питанням ще не займався. Важливо дати справедливу пенсійну систему, а з іншого боку побудувати таку пенсійну систему, яка не має дефіциту", - наголосив глава уряду.

На його переконання, проведення реформи дасть змогу витягти пенсіонерів із бідності. "Я вам це відповідально заявляю, з роками у них будуть зростати пенсії. Це очевидний факт. Ми будемо детінізувати Пенсійний фонд, і це означає, що більше грошей буде у ПФУ і буде зменшений дефіцит пенсійного фонду і збільшуватимуться пенсійні виплати", - сказав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-