Через

Через "ProZorro.Продажі" реалізували найдорожчий лот - 120 мільйонів

Укрінформ
У системі "ProZorro.Продажі" 27 червня відбувся успішний аукціон за рекордною вартістю - майже 120 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Було продано право вимоги за кредитними договорами ПАТ “Банк” “Фінанси та кредит”, до якого увійшли нежитлові приміщення у м.Києві, майно та транспортні засоби.

«27 червня у системі "ProZorro.Продажі" відбувся успішний аукціон за рекордною вартістю майже 120 млн грн. Реалізовано право вимоги за кредитними договорами ПАТ “Банк” “Фінанси та кредит”, до якого увійшли нежитлові приміщення у м.Києві, майно, транспортні засоби та товари в обороті», - йдеться в повідомленні.

За словами заступника директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Світлани Рекрут, для фонду важливо, щоб активи банків, що ліквідуються, продавались на справді відкритих та прозорих торгах.

«Те, що інформація про проданий актив і навіть ім'я переможця відомі уже зараз - за лічені години після завершення аукціону, мабуть, найкращий доказ того, що система "ProZorro.Продажі" повністю відповідає цим вимогам. Попереду у нас справді амбітні плани - до кінця року виставити на продаж у систему "ProZorro.Продажі" усі активи банків, що перебувають в управлінні фонду, і паралельно запровадити голландські аукціони», - додала Рекрут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-